* Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Νέων με Νοητική Υστέρηση. Διαβάστε εδώ για τους στόχους μας, τα προϊόντα μας και την εθελοντική προσφορά σας.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Καλάθια με Λιχουδιές, Διακοσμητικά, Κοσμήματα

Στο "Μη Με Λησμόνει", σχεδιάζουμε και συλλέγουμε κοσμήματα, καλόγουστα διακοσμητικά και προϊόντα delicatessen με τη βοήθεια των φίλων της "Εστίας" για να ομορφύνουμε τη ζωή και τον χώρο σας.

Ετοιμάζουμε για σας ξεχωριστές συνθέσεις καλαθιών με χειροποίητες λιχουδιές, αρωματικά λικέρ, κρασί ειδικά εμφιαλωμένο για τους φίλους της "Εστίας", εργόχειρα και εποχικά διακοσμητικά που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση όπου απαιτείται ένα φροντισμένο γενναίο κέρασμα.

Στο 'Μη Με Λησμόνει" μπορείτε να βρείτε επίσης ποικιλία καινούριων και vintage διακοσμητικών, όπως πορσελάνες, κεραμικά, εικόνες, κεριά και χειροποίητα κουτιά από plexiglass και ασήμι. Οι πίνακες ζωγραφικής έχουν σα βάση τα σχέδια και τη φαντασία των μαθητών και τελειοποιούνται από καλλιτέχνες εθελοντές για να ομορφύνουν το χώρο σας, με εξαιρετικές κορνίζες από τη Λουκία Παπαντωνίου (Μπουμπουλίνας 1α, Εξάρχεια).

Last but not least, εδώ θα βρείτε τα υπέροχα κοσμήματά μας. Όλα τα bijoux μόδας κατασκευάζονται από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά ποιότητας με τη βοήθεια των παιδιών της "Εστίας", των δασκάλων τους και δωρητών. Τα ασημένια κοσμήματα παράγονται με την επιμέλεια του Πάνου με τα bijoux Bizarres και διατίθενται σε περιορισμένα κομμάτια. Εννοείται ότι μπορείτε να συζητήσετε ειδικές παραγγελίες, ανταλλαγές και δωρεές παλιών κοσμημάτων που δεν φοράτε - θα ανακυκλώσουμε τα πολύτιμα υλικά σας, ή τμήματα αυτών σε νέες συνθέσεις που ούτε καν μπορείτε να φανταστείτε!