* Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Νέων με Νοητική Υστέρηση. Διαβάστε εδώ για τους στόχους μας, τα προϊόντα μας και την εθελοντική προσφορά σας.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

"Εστία" και "Μη Με Λησμόνει"

Η "Εστία" είναι κέντρο κοινωνικής φροντίδας νέων με ελαφριά ή μέτρια νοητική υστέρηση. Ιδρύθηκε το 1982 και στοχεύει στην αγωγή και επαγγελματική κατάρτιση των μαθητών της από εξειδικευμένο προσωπικό, οργανώνει ποικίλες δράσεις υποστήριξης, συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα και τέλος σχεδιάζει την κατασκευή και στελέχωση δικτύου κατοικιών για την κάλυψη πραγματικών αναγκών διαβίωσης ατόμων με νοητική στέρηση και τη διαχείριση της ανασφάλειας των οικογενειών τους για τα χρόνια που έρχονται.

Με το "Μη Με Λησμόνει", το χαριτωμένο κατάστημα δώρων που λειτουργεί σε χώρους της Εστίας στο Νέο Ψυχικό πίσω από την Πλατεία της Αγίας Σοφίας, οι εθελοντές ανανεώνουν την υπόσχεσή τους στα παιδιά που τους έχουν ανάγκη. Το "Μη Με Λησμόνει" διαθέτει όμορφα κοσμήματα, καινούρια και vintage διακοσμητικά και καλάθια με κεράσματα και δώρα. Όλες οι λιχουδιές είναι άριστης ποιότητας, φτιαγμένες με τα καλύτερα υλικά και την αγάπη επιλεγμένων εθελοντών. Στόχος του "Μη Με Λησμόνει" είναι να προσφέρει στους φίλους του υψηλή ποιότητα σε πολύ λογικές τιμές, ώστε να γίνει κατάστημα δώρων προτίμησης για ανθρώπους με γούστο και ευαισθησία.